Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Серпень 2021

З Днем Прапора України!

Шановні жителі Андрушівської громади!

Щиро вітаю вас з Днем Прапора України!

Сьогодні український прапор – це стяг держави, що обрала європейський демократичний шлях розвитку. Україна в усі часи була європейською державою, є і завжди буде самодостатнім суб’єктом міжнародних відносин посідаючи гідне місце в цивілізаційному світі, твердо йдучи шляхом, який обрав і обстояв Український народ. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю українців. А державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Цього святкового дня бажаю кожному з вас благополуччя і добробуту в родинах, мудрості, патріотизму і мирного неба. Спільними зусиллями – збережемо, розбудуємо та уславимо нашу  Україну!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА