Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Серпень 2021

Чергове засідання виконавчого комітету

18 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Андрушівської міської ради.

 

Члени виконкому заслухали та схвалили прогноз бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердили акт з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам і заходи по відзначенню Дня Державного Прапора України, Дня незалежності України.

  Внесли зміни до рішення виконавчого комітету від 19.02.2021 №45 «Про створення комісії з визначення розміру збитків заподіяних власникам землі та землекористувачам» та рішення виконавчого комітету Андрушівської міської ради від 27.06.2019 №53 «Про запровадження порядку розподілу та надання житлових приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у місті Андрушівка».

Також на засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання про підготовку об’єктів соціально-культурної сфери Андрушівської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років; взяття на соціальний квартирний облік; зміну та присвоєння адреси об’єкта нерухомого майна, будівництва, земельної ділянки; безоплатне прийняття до комунальної власності Андрушівської міської ради майна(документів) від Спілки приватних підприємців Андрушівщини; надання одноразової допомоги жителям громади та ін.