Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Серпень 2021

Увага! Конкурс!

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантних посад керівників комунальних закладів загальної  середньої освіти Андрушівської міської ради

Андрушівська  міська  рада оголошує конкурс на зайняття вакантних посад директорів комунальних закладів загальної середньої освіти Андрушівської міської ради:

  1. Антопільська гімназія (13414 Житомирська область, Бердичівський район, м. Андрушівка, вул. Центральна,18-А);
  2. Яроповицький ліцей (13423 Житомирська область, Бердичівський район, с. Яроповичі, вул. Житомирська,1);

Найменування посади та умови оплати праці

Директор закладу загальної середньої освіти.

Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно з контрактом, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери» (із змінами); наказу МОН від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» (із змінами). 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»

Керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років (крім керівників приватних, корпоративних закладів освіти), організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу відповідно до Закону.

Вичерпний перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі .

Особа, яка претендує на зайняття вакантної посади директора комунального закладу  загальної середньої освіти  подає такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  • автобіографія та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копія паспорта громадянина України;
  • копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідка про відсутність судимості;
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • державний сертифікат про рівень володіння державною мовою, виданий Національною комісією зі стандартів державної мови;
  • інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості. 

Документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою).

Прийом документів здійснюється протягом 21 дня  у приміщенні  Андрушівської міської ради  з  19.08.2021 по 08.09.2021 р. з 11.00 до 16.00  за адресою: м.Андрушівка, площаТ.Г.Шевченка,1, каб.№50, Рудюк Світлана Олександрівна тел. 0969751557, електронна пошта avorda@ukr.net.

Дата та місце початку конкурсного відбору:                            

27.09.2021 Андрушівська міська рада (м.Андрушівка, площа Т.Г.Шевченка,1).

Початок конкурсу о 09.00.год. зал засідань.

Етапи проведення конкурсного відбору:

Перевірка знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, Закону України  «Про освіту», Концепції  реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова  українська школа».  Для проведення  тестування  готують  2  комплекти питань  шляхом виконання тестових завдань (загальний час виконання –  40 хвилин).

Перевірка професійних компетентностей шляхом письмового виконання ситуаційного завдання (загальний час виконання –  20 хвилин).

Публічна та відкрита презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування (30 хвилин).