Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Серпень 2021

Відбулася одинадцята сесія міської ради восьмого скликання

18 серпня  відбулася одинадцята сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання.

У ході сесії депутати міської ради розглянули та затвердили Статут комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр» Андрушівської міської ради та Положення про проведення конкурсу на посаду директора комунальної установи «Андрушівський інклюзивно-ресурсний центр»; звіт про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за II квартал 2021 року; звіт про виконання бюджету Андрушівської міської територіальної громади за 1 півріччя 2021 року; звіт про стан законності на території, піднаглядній Бердичівській окружній прокуратурі.

Внесли зміни до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2021 №5 «Про зміну типу та найменування, затвердження статутів загальноосвітніх закладів та закладів дошкільної освіти Андрушівської міської ради у новій редакції»;  рішення восьмої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.05.2021 №14 «Про ліквідацію Любимівської гімназії Андрушівської міської ради»; рішення п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 26.02.2021 №12 «Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської ради»; рішення шостої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.03.2021 №8 «Про надання згоди на прийняття майна»; рішення восьмої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 28.05.2021 №2 «Про прийняття пішохідного мосту у комунальну власність Андрушівської міської ради та передачу його на баланс комунального підприємства Андрушівської міської ради «Комсервіс»; рішення першої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 18.11.2020 №5 «Про затвердження структури апарату ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради», а також внесли зміни до бюджету Андрушівської міської територіальної громади за 1 півріччя 2021 року та внесли зміни до Положення про порядок надання адресної матеріальної допомоги мешканцям Андрушівської міської територіальної громади.

Надали дозвіл Андрушівському міському центру розвитку дитини «Дюймовочка» на виготовлення проєктно-кошторисної документації на проведення термосанації будівлі.

Також розглянуто ряд земельних питань.

Дискусія виникла під час розгляду питання про утворення старостинських округів. За результатами голосування на території Андрушівської міської територіальної громади буде функціонувати 9 старостинських округів.