Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Липень 2021

Оголошення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки

Мета проведення робіт: проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка продаватиметься власнику об’єкта нерухомого майна, що розташоване на земельній ділянці.

Дані про земельну ділянку:

  • м. Андрушівка, вул. Механізаторів,17 площею 1,0336 га. (кадастровий номер 1820310100:01:011:0011), для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства  (код 12.04).

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки» із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

До підтвердних документів належать:

До участі в конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель відповідно до Закону України «Про оцінку земель».

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість калькуляції витрат пов’язаних з виконанням робіт (з рецензуванням), а також строк виконання робіт (у календарних днях з врахуванням рецензування).

У разі невідповідності документів вимогам Закону України «Про оцінку земель», а також у разі подання неповного пакету документів, заява на участь у конкурсі не розглядається.

Суб’єкт оціночної діяльності зобов’язаний надати позитивну рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, отриману у встановленому порядку.

Збір необхідної інформації (крім наявної у міській раді) проводить оцінювач.

Відомості про місцезнаходження комісії: пл.Т.Г.Шевченка,1 м.Андрушівка

Строк подання конкурсної документації: до 20 серпня 2021 року (включно).

Поштова адреса за якою подаються документи: пл. Т.Г.Шевченка, 1, каб.31 м. Андрушівка, Житомирська область, 13401.

Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 26 серпня 2021 року о 14.00 годині за адресою: пл. Т.Г. Шевченка, 7, м. Андрушівка, Житомирська обл., зал засідань міської ради.