Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

20 Липень 2021

Інформація щодо вакцинації проти коронавірусу на території громади

КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради укладено договір із Національною службою здоров’я України за Програмою медичних гарантій на 2021 рік за пакетом послуг «Вакцинація від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».      

З метою охоплення жителів громади  вакцинацією від COVID-19 на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради створені та функціонують 2 виїзні мобільні бригади та стаціонарний пункт щеплення (на території міської лікарні). Мобільні бригади створені  для щеплення населення за місцем проживання та в організованих колективах. Щеплення здійснюють вакцинами Comirnaty/Pfizer-BioNTech, CoronaVac/Sinovac Biotech, AstraZeneca (Covishield, SKBio) та з 21 липня Moderna. Кожна з цих вакцин ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

З 5 липня по 9 липня щеплення від коронавірусу отримали 646 осіб, з 12 липня по 16 липня – 770 осіб. Протягом 19 липня щеплення від коронавірусу отримали 97 осіб, 20 липня – 56 осіб.