Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Липень 2021

День села Гальчин

10 липня 2021р. в с. Гальчин святкували День народження села якому виповнилося 338 років.

З цим святом жителів села вітали – староста села Михайло Сушко, Андрушівський міський голова Галина Білецька та Багочинний Андрушівського округу Микола Гаврилів.

В програмі свята віншували всіх почесних жителів попередніх років та було присвоєно звання почесного громадянина: ЮЩИНСЬКОМУ Ю. В., ЮЩИНСЬКІЙ Л. І, КОЗАК А. В. та ДЕРДІ В. О. Також, були відмічені громадяни в різних номінаціях.

Відбувся святковий концерт у Будинку культури та на стадіоні, де свої пісні дарували аматорський гурт “МАЛЬВИ” та багато інших артистів, які відгукнулись на наше запрошення.

Всіх жителі села та гостей пригощали безкоштовною рибною юшкую, дітей пригощали безкоштовним морозивом. Розігрувалася святкова лотерея, де громадяни мали можливість виграти цінні подарунки (поросята, ягнята, зерно, мука та багато іншого). Працювали атракціони. По завершенні свята, як стало традицією, всіх присутніх вітали артисти Житомирської студії ” Дім сонця” вогняним шоу.

Дякуємо всім, хто завітав на свято,
ДО НОВИХ РУСТРІЧЕЙ!