Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

07 Липень 2021

Про скликання десятої сесії восьмого скликання

Відповідно до п.п. 4, 5 статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”

ЗОБОВʼЯЗУЮ:

  1. СКЛИКАТИ пленарне засідання десятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання 23.07.2021 о 10 годині в залі засідань Андрушівської міської ради.
  2. ВИНЕСТИ на розгляд пленарного засідання десятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання наступні питання:
    1. Про затвердження акту прийому-передачі майна Любимівської гімназії Андрушівської міської ради.
    2. Про зміни до статуту Андрушівської дитячо-юнацької спортивної школи Андрушівської міської ради.
    3. Про внесення змін до рішення дев’ятої сесії  восьмого скликання від  25.06.2021 № 4 “Про затвердження положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради”.
    4. Про надання згоди на ліквідацію фельдшерсько-акушерського пункту в с.Гарапівка.
    5. Про надання згоди на реорганізацію амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Нехворощ в фельдшерсько-акушерський пункт.
    6. Про внесення змін до рішення 22 сесії Андрушівської міської ради сьомого скликання від 03.11.2017 “Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельних ділянок ТОВ “Андрушівський маслосирзавод”.
    7. Про внесення змін до рішення другої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання від 23.12.2020 №7 “Про утворення виконавчих органів Андрушівської міської ради та затвердження їх положень”.
    8. Про внесення змін до бюджету Андрушівської міської територіальної громади на 2021 рік.
    9. Земельні питання.
    10. Про перейменування вулиці Карла Маркса м.Андрушівка.
    11. Різне.

Міський голова                                                                     Галина БІЛЕЦЬКА

Детально за посиланням: