Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Червень 2021

З Днем молоді!

Дорога молодь Андрушівщини!

Прийміть щирі вітання з прекрасним  літнім святом краси, енергії та завзяття –   Днем молоді!

Молодість – найкраща пора в житті кожної людини, спогади про яку кожен з трепетом зберігає у своєму серці. Це час становлення, вибору професійного шляху, планування майбутнього.

Дорогі юнаки та дівчата!  Ви наша розумна, талановита, красива та сонячна молодь, яка дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України.
Ми високо цінуємо Ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини. 

Бажаю Вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх мрій та планів. Вірте в себе, не бійтесь приймати рішення, боріться за своє місце в житті. За вами молодість і широкий шлях до перемог!  І нехай завжди будуть молодими ваші душі, ваші серця, мрії і помисли!

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА