Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Червень 2021

Засідання постійних комісій

25 червня 2021 року депутати міської ради працювали у постійних комісіях над питаннями порядку денного, які запропоновані на розгляд дев’ятої сесії міської ради.

На засіданнях розглядалися низка важливих питань, зокрема: про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Андрушівської міської ради; внесення змін до Комплексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення на 2021-2022 роки; ліквідацію комунального позашкільного навчального закладу «Андрушівська станція юних техніків»(у зв’язку з подвійною реєстрацією); присвоєння Звання «Почесний громадянин Андрушівської міської територіальної громади»; план роботи міської ради на друге півріччя 2021 року; надання згоди на списання комунального майна; внесення змін до Плану діяльності з підготовки регуляторних актів на 2021 рік; внесення змін до бюджету на 2021 рік; визначення уповноваженого органу з приватизації державного житлового фонду.