Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

24 Червень 2021

Засідання тендерного комітету

23 червня відбулося засідання тендерного комітету Андрушівської міської ради, під час якого було відкриті 4 тендерні пропозиції на виконання робіт із реконструкції зовнішнього освітлення у м. Андрушівка, які були отримані з 22 до 23 червня ц.р. Замовником даних робіт виступив КП «Комсервіс» Андрушівської міської ради за грантові кошти Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO).

 Проект здійснюється відповідно до умов, правил та процедур, встановлених Північною екологічною фінансовою корпорацією. Згідно з цими правилами, членами тендерного комітету була підписана декларація неупередженості та конфіденційності. 

Таким чином, було відкрито тендерні пропозиції від таких компаній:

  • ТОВ «Торнадо А», м. Київ
  • СПКА у складі ПП «Бі Про Інжиніринг» та ТОВ «Радій Лед», м.Київ
  • ПП «РЕМВОДПЛАСТ ПЛЮС», м.Київ
  • ТОВ «Лайт Енерджі Системс» с. Кам’яна Яруга, Харківська область 

Під час засідання члени тендерного комітету перевірили кожен із отриманих пакунків на відповідність встановленим вимогам участі у тендері, прокоментували наявність документів, які має містити тендерна пропозиція, тощо. Для прозорості проведення тендерних процедур відкриття тендерних пропозицій «НЕФКО» транслювалось онлайн.

Наступним етапом тендеру стане оцінка та визначення переможця.