Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Червень 2021

Шановні мешканці Андрушівської громади!

Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна.

У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, ми згадуємо усіх полеглих, загиблих, замучених у фашистській неволі, померлих у тилу від голоду і поневірянь. У цей день ми сумуємо за всіма, хто ціною свого життя виконав обов’язок перед країною та виборював мир для українського народу. Разом з мільйонними жертвами різних народів і держав, у тій страшній воєнній трагедії український народ зазнав найбільших втрат – людських, економічних, культурних. 

Сьогодні нам котре доводиться переосмислювати справжню цінність миру та людського життя і відстоювати територіальну цілісність і незалежність української держави.

Тож у цей історичний день, згадуючи про ті страшні події, які довелося пережити нашому народові, ми повинні пам’ятати, що перемоги не було б без високого патріотизму, без віри людей у себе, у свою державу.

Ми повинні вкотре усвідомити, що таке мир, порозуміння і примирення та зберегти пам’ять про трагічні сторінки нашої історії.

Нехай єднає усіх нас любов до України і турбота про її майбутнє.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА