Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Червень 2021

Відкриття оздоровчого сезону

11 червня відбулося урочисте відкриття оздоровчого сезону  у КП ДОЗ «Чайка». За традицією свято розпочалося з оголошення дітьми своїх командних девізів та виконанням Державного Гімну України.   

Розділити радість з дітьми завітали міський голова Галина Білецька, заступники міського голови Сергій Демченко та Володимир Горкун, перший заступник голови Бердичівської районної державної адміністрації Сергій Бакуменко, заступник голови Бердичівської районної ради Володимир Діхтяр,  радник голови Бердичівської районної ради Софія Томашевська та депутат Бердичівської районної ради Марія Гриневич.

«Вітаємо наших маленьких друзів із відкриттям оздоровчого сезону! Щиро сподіваємося, що відпочинок стане незабутнім, яскравим на враження і нові знайомства!» – зазначила у своєму виступі Галина Іванівна.

За ініціативи депутата Бердичівської районної ради Марії Гриневич, керівництвом Бердичівської районної ради було вручено подарунковий сертифікат на придбання «НОУТБУКА» для КП ДОЗ «Чайка».

Своїми талантами присутніх радували вихованці Андрушівської школи мистецтв ім.М.Максименка та Андрушівського міського Будинку культури. Відпочинок у дітей проходить весело та завзято. Кожен день наповнений новими враженнями, знайомствами, конкурсами, змаганнями та іграми.