Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

10 Червень 2021

Нарада зі старостами сіл Андрушівської міської ради

9-го червня відбулася нарада зі старостами сіл Андрушівської міської ради під головуванням Галини Білецької, за участю заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради, начальників відділів міської ради.

На нараді обговорювалися питання різних сфер життєдіяльності громади, а саме: про стан оформлення земельних ділянок та адмінприміщень, що розташовані в населених пунктах Андрушівської громади; про інвентаризацію артезіанських свердловин.

Про Порядок організації та ведення військового обліку, приписку та виписку громадян розповів начальник відділення обліку та бронювання солдат, сержантів запасу Сергій Тимощук.

Під час наради до присутніх звернувся начальник   Андрушівського районного сектору філії державної установи «Центр пробації» у Житомирській області Олександр Костецький, який поінформував про організацію і контроль за виконанням засудженими громадських робіт та діяльність волонтерів пробації.

Фахівець соціальної роботи I категорії КУ «Центр надання соціальних послуг Андрушівської міської ради» Інна Щербина ознайомила присутніх з сімейними формами виховання в рамках «Візьміть дитину у родину».

За результатами наради старостам населених пунктів громади було дано ряд відповідних доручень.