Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

02 Червень 2021

Дивосвіт дитинства

1-го червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося неймовірне свято для дітей на території  дитячого оздоровчого закладу «Чайка». На святі були присутні поважні гості голова Бердичівської районної державної адміністрації Димидюк Людмила Вікторівна, голова Бердичівської районної ради Балянов Олександр Олександрович, помічник-консультант народного депутата України Олександра Качур, делегація Якушинецької сільської ради на чолі з сільським головою Романюком Василем Станіславовичем, представники компанії «Ультранет Груп».

З теплими словами вітання до присутніх звернулася міський голова Галина Іванівна, яка вручила грамоти та подарунки переможцям Всеукраїнських та обласних конкурсів і побажала дітям гарного відпочинку, сонячного літа та веселого настрою. 

Усіх присутніх своїми виступами порадували вихованці Андрушівської школи мистецтв ім. М.Максименка, юні аматори сіл громади, дитячий духовний оркестр із с.Нова Чорторія Любарщини, арт-група Житомирського обласного театру з ляльковою виставою.

Для маленьких мешканців Андрушівської громади проведено низку різних заходів. Серед них різноманітні мастер-класи, конкурси та ігри. Дуже приємно, що до організації святкових заходів, присвячених Дню захисту дітей,  долучилися  спонсори, які частували діток безкоштовним морозивом та солодощами.