Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

01 Червень 2021

День захисту дітей

Дорогі діти та батьки!

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Це добре і радісне свято – одне з найважливіших днів у календарі, яке покликане нагадати нам, дорослим, про відповідальність за благополуччя і щастя дітей.

Дитинство – чудова пора сподівань та здійснення найзаповітніших мрій. А щира посмішка дитини – найбільше щастя у житті кожного із нас. Майбутнє України залежить від того, яке підростаюче покоління ми виховаємо, які зерна справедливості, мужності та добра в них закладемо. Від нас залежить, в якій країні будуть жити наші діти, якою мовою вони розмовлятимуть та на яких традиціях зростатимуть.

Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого життя. Тож зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА