Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Травень 2021

Запрошуємо на відпочинок!

КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» Андрушівської міської ради» пропонує відпочинок та оздоровлення дітей віком від 6 до 18 років в дні літніх канікул (червень-серпень 2021 року).

Для відпочинку дітей в КП «Дитячий оздоровчий заклад «Чайка» створені умови згідно санітарних та пожежних норм і вимог. Дотримуються соціальні норми і нормативи у сфері оздоровлення та відпочинку дітей відповідно до Державного соціального стандарту оздоровлення та відпочинку дітей , затвердженого наказом Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 13.08.09 р. №2881.

На території КП ДОЗ «Чайка» розташовано чотири спальних корпуси, їдальня, клуб на 350 місць, 4 кімнати для творчих гуртків, літня естрада, 10 альтанок, будівля лазні-сушки, пральна, футбольне поле, баскетбольний та волейбольний  майданчики, 6 тенісних столів, туристичний інвентар, 2 батути, 4 спортивних велосипеди, більярд, каркасний басейн.

Одночасно в одну зміну може оздоровлюватись 320 дітей, які проживають в стаціонарних двоповерхових корпусах. У корпусах діти перебувають по чотири – п’ять чоловік в кімнаті. Працюють внутрішні туалети, цілодобова охорона. В кожному корпусі є телевізор та DVD апаратура.

Харчування дітей в оздоровчому закладі п’ятиразове, а саме сніданок, обід, полуденок, перша вечеря та друга вечеря.

КП ДОЗ «Чайка» забезпечений цілодобовим постачанням артезіанською водою, в кожному корпусі знаходяться електронагрівачі, які забезпечують автономне нагрівання та цілодобове постачання гарячої води, що в свою чергу дає можливість приймати дітям душ в спеціально відведених для цього душових кімнатах кожний день.

Постійно проводяться культурно-масові заходи, а саме організація походів, ігрових програм, різноманітних конкурсів, спортивних змагань та проведення ярмарок. Також, проводяться тематичні дискотеки, кіносеанси – «кіно просто неба», запрошуються для виступів творчі театральні та циркові колективи Житомирської, Вінницької, Київської областей. Щовечора проводиться дискотека.

Відкриття та закриття змін в оздоровчому закладі, супроводжуються святковим концертом та вогнищем.

З 15 травня 2021 року розпочато продаж путівок та попередній запис дітей на всі  зміни.

Ціна путівки орієнтовно 8000 грн.

За довідками та більш широкою інформацією звертатися за телефонами: (04136) 21651,  067 4110131,  097 8207424