Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

15 Травень 2021

Зональні змагання збірних команд органів місцевого самоврядування

Сьогодні, 14 травня 2021 року, відбулися зональні змагання збірних команд органів  місцевого самоврядування під девізом «Спорт об’єднує всіх в одну команду», у яких взяли участь команди Бердичівської районної ради, Андрушівської міської ради, Бердичівської міської ради, Ружинської селищної ради.

Змагання проводилися з таких видів спорту: теніс настільний, швидкі шахи, шашки.

Перемогу у змаганнях в рамках спартакіади з тенісу настільного отримали Михайло Ляшук – начальник відділу економічного розвитку та інвестицій та Галина Крушинська  – начальник відділу організаційно-кадрового забезпечення, які посіли перше місце. Також перше місце з шашок  посів Юрій Вільчинський – державний реєстратор відділу з питань надання адміністративних послуг. Друге місце у даній категорії посіла Лариса П’ятніцька – адміністратор відділу з питань надання адміністративних послуг. У змаганнях з швидких шахів  серед жінок друге місце зайняла Тетяна Кондратюк – головний спеціаліст служби у справах дітей.

28 травня 2021 року наші переможці будуть брати участь на третьому етапі обласних змагань у м. Житомирі.