Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Травень 2021

Шановні ветерани та жителі територіальної громади!

8 та 9 травня разом з Європою і світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення і вшановуємо мужність та відданість тих, хто 76 років тому здобув перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.

Ми в неоплатному боргу перед синами і доньками, які у жорстоких битвах виборювали свободу, захищали рідну українську землю від ворогів. Низько вклоняємося всім, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, врятував світ від нацистського поневолення.

Сьогодні мир в Європі знову під загрозою. Проти України здійснюється військова агресія. І ми знову змушені відстоювати нашу незалежність і європейські цінності.

Титанічна битва нашого народу за перемогу триває. Саме подвиг ветеранів Другої світової війни надихає сучасних  героїв до нових вчинків. Адже завдячуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили і волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

Дякую кожному за вірність своїй країні — тоді, 76 років тому, зараз, в складний для країни час, завжди. Міцного здоров’я, благополуччя та мирного неба.

Вічна пам’ять загиблим, честь і слава живим героям!             

Міський голова                                                   Галина БІЛЕЦЬКА