Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

08 Травень 2021

Мітинг-реквієм присвячений Дню пам’яті та примирення

8 травня на Алеї Слави відбувся мітинг-реквієм «Стала пам’ять людська обеліском», присвячений Дню пам’яті та примирення і 76-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В заході взяли участь міський голова, заступники міського голови, начальники відділів міської ради, керівники установ, підприємств, організацій, військовослужбовці – учасники АТО, громадськість міста.

Перед присутніми виступила міський голова Галина Білецька, яка висловила слова вдячності ветеранам війни та працівникам тилу за подвиг під час боротьби із фашизмом, зазначила, що сьогоднішнє покоління має пам’ятати про героїзм воїнів, виявлений під час Другої світової  війни. Усі ми у невичерпному боргу перед тими, хто віддав у тій війні свої життя, чия юність та молодість були перервані та покладені на вівтар перемоги.

Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів, полеглих у Другій світовій війні та поклали живі квіти на Алеї Слави.

Хвилюючим і проникливим був музичний супровід та виступи працівників Андрушівського міського Будинку культури.

По завершенню урочистого мітингу був проведений молебень за полеглими героями, які загинули в боях за незалежність України.

 Керівники міста відвідали та поклали квіти на могилах загиблих воїнів, пам`ятників та пам`ятних знаків учасникам Другої світової війни у місті Андрушівка.