Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Квітень 2021

Відкриття охоронної дошки на пам’ятці архітектури національного значення Садибі Ніколи Артемійовича Терещенка

З нагоди Міжнародного дня пам’ятників та історичних місць 19 квітня 2021 року за участю міського голови Галини Білецької, заступника міського голови Сергія Демченка, директора Андрушівського ліцею №1 Олександра Мельника, директора міського Будинку культури Віктора Балюрка, начальників відділів міської ради та громадськості міста відбулося відкриття охоронної дошки на пам’ятці архітектури національного значення Садибі Ніколи Артемійовича Терещенка.

В своєму виступі міський голова Галина Іванівна зазначила, що однією з важливих функцій держави є саме охорона та збереження культурної спадщини, створеної зусиллями багатьох поколінь. Наш обов’язок – зберігати та примножити її, робити туристичним орієнтиром для гостей міста. Невипадково, що саме в ці дні, ми відкриваємо охоронну дошку на пам’ятці архітектури національного значення Садибі Ніколи Артемійовича Терещенка, адже історія нашого міста тісно пов’язана з родиною меценатів-цукрозаводчиків Терещенків, які зробили великий внесок у культурно-історичний розвиток Андрушівщини.