Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

31 Березень 2021

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ГРОМАДЯН, ЯКІ МАЮТЬ НАМІР ЗВЕРНУТИСЬ ІЗ ЗАЯВАМИ ТА ЗАПИТАМИ ДО ПРОКУРАТУРИ!

Відповідно до Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежуваних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», наказу керівника Житомирської обласної прокуратури №58 від 19.03.2021, ТИМЧАСОВО ОБМЕЖЕНО ДОПУСК ДО АДМІНІСТРАТИВНИХ БУДІВЕЛЬ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ ТА ВСТАНОВЛЕНО ОСОБЛИВИЙ ПОРЯДОК ЇХ РОБОТИ.

ДОПУСК ОСІБ ДО ПРИМІЩЕНЬ ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ З ПИТАНЬ, НЕ ПОВ’ЯЗАНИХ ІЗ ВИКОНАННЯМ КОНСТИТУЦІЙНИХ ФУНКЦІЙ ПРОКУРАТУРИ, ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО З ДОЗВОЛУ КЕРІВНИЦТВА ОРГАНІВ ПРОКУРАТУРИ ЗА УМОВИ НАЯВНОСТІ У ВІДВІДУВАЧІВ ЗАСОБІВ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ.

У зв’язку з цим на час дії карантину на всій території України ПРОВЕДЕННЯ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ЗАЯВНИКІВ, ЗАПИТУВАЧІВ ІНФОРМАЦІЇ, ДЕПУТАТІВ УСІХ РІВНІВ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ ПРИЗУПИНЯЄТЬСЯ.

Водночас звернутися до Бердичівської окружної прокуратури з письмовим зверненням та запитом на публічну інформацію Ви можете:

  • поштою на адресу Бердичівської окружної прокуратури: вулиця Вінницька, 23, місто Бердичів, 13302;
  • через скриньку за адресою: вулиця Вінницька, 23, місто Бердичів, 13302;
  • шляхом подання електронного звернення за визначеною формою Е-Mail: bmpzpost@zhit.gp.gov.ua. (крім депутатських звернень та запитів);
  • зателефонувавши на телефон «гарячої лінії» – (04143) 2-40-98.

Враховуючи ситуацію, яка вимагає дотримання правил карантину, просимо обрати сприятливий час для направлення звернень та запитів на адресу органів прокуратури, а також з розумінням віднестись до можливих випадків більш тривалого строку їх розгляду ніж той, що передбачений чинним законодавством.

ДЯКУЄМО ЗА ПОРОЗУМІННЯ!

БАЖАЄМО ЗДОРОВ’Я ВАМ ТА ВАШИМ РОДИНАМ!

Керівник окружної прокуратури В. Шпак