Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

19 Березень 2021

ЗВЕРНЕННЯ АНДРУШІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЩОДО СИТУАЦІЇ ІЗ ЗАХВОРЮВАННЯМ ЖИТЕЛІВ АНДРУШІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА СОVID-19

Шановні жителі Андрушівської громади!

Ситуація з поширенням та наслідками коронавірусної інфекції щодня погіршується. Показники захворюваності стрімко зростають. Нажаль, як і показники смертності. Немає більшого горя, як втрата рідних людей.

Станом на 19.03.2021 року в громаді зареєстровано 1350 лабораторно підтверджених випадки гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2. За останню добу хворобу підтверджено у 29 осіб. Від ускладнень, викликаних коронавірусною хворобою, помер 94-річний чоловік.

Наразі на коронавірус на території Андрушівської міської ради  хворіє 349 осіб. Загальна кількість одужавших – 977 осіб. Померло – 24 особи.

Ми з вами знаходимося в «ЧЕРВОНІЙ» зоні небезпеки поширення коронавірусу, тому маємо жорстко дотримуватися карантинних обмежень, щоб запобігти розповсюдження інфекції. Правила не змінились і залишаються таким ж простими та дієвими:

  • Носити маски в усіх громадських місцях, транспорті та інших точках скупчення людей;
  • Постійно мити руки та обробляти їх дезінфекторами;
  • Літнім людям не виходити без особливої потреби з дому;
  • Обмежити проведення релігійних заходів;
  • Робити температурний скринінг;
  • Дотримуватися соціальної дистанції  у півтора метри.
  • Турбуватися про укріплення свого здоров’я та підвищення імунітету.

Зверніть увагу, що КНП «ЦПМСД» Андрушівської міської ради надаватиме первинну медико-санітарну допомогу і у вихідні дні. Тому, при підвищенні температури, появі кашлю та утрудненні дихання не відкладайте звернення за медичною допомогою. 

Прошу вас не ігнорувати інформацію щодо поширення коронавірусу і з усією відповідальністю поставитися до власної безпеки та безпеки ваших рідних.

Міський голова Галина БІЛЕЦЬКА