Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

09 Березень 2021

Шановна громадо Андрушівщини!

Сьогодні, 9 березня, минає 207-ма річниця від Дня народження Тараса Григоровича Шевченка, а 10 березня — 160-ті роковини смерті.

Серед тих визначних діячів, чиї серця, помисли, талант спрямовані на служіння народові, чия душа сповнена високої любові до Батьківщини, Шевченко по праву займає почесне місце, бо з таким вогнем у душі захищав свободу і незалежність Вітчизни, честь і гідність народу. Безсмертне ім’я Великого Кобзаря відоме скрізь як ім’я людини, що віддала своє життя боротьбі за свободу українського народу, вся його творчість пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. 

Сила й велич Шевченка – не лише в його поезії. Він повернув нам, українцям, історичну пам’ять, розбудив національну свідомість і примусив згадати про гідність, надихнув на боротьбу. 

Слова Генія надихали покоління борців за незалежність нашої Батьківщини, і надихають сьогодні наших воїнів на захист кожного клаптику української землі від російської агресії. 

Тож нехай святе поетове слово об’єднає всіх українців, незалежно від їх поглядів і переконань, задля щасливого мирного майбутнього України!

Міський голова Галина Білецька