Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

27 Лютий 2021

Відбулася п’ята сесія міської ради восьмого скликання

26 лютого відбулася п’ята сесія Андрушівської міської ради восьмого скликання, яку провела міський голова Галина Білецька.

У ході сесії депутати міської ради затвердили програми, спрямовані на розвиток громади. Зокрема: Програму «Питна вода Андрушівщини» на 2021-2023 роки, комплексну Програму підтримки осіб/сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання домашньому насильству та попередження торгівлі людьми Андрушівської міської ради на 2021-2023 роки, Програму профілактики злочинності та сприяння діяльності правоохоронних органів на території Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.

Депутати розглянули та затвердили звіт про виконання міського бюджету за 2020 рік та внесли зміни до міського бюджету на 2021 рік. Утворили Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Андрушівської міської ради, визначили та затвердили перелік адміністративних послуг.

Внесли зміни в  порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності.

Затвердили типову угоду про соціальне партнерство, план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік, Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської  ради, звіт про виконання фінансового плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за 2020 рік, звіт про виконання фінансового плану КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради за 2020 рік, передавальний акт про передачу майна до Станишівської громади.

Надали згоду на передачу шкільного автобуса до Зарубинецького ліцею.

Була утворена комісія по розгляду земельних спорів та інших звернень, які потребують вивчення на місцевості на території Андрушівської міської територіальної громади. За пропозицією депутата Андрія Завацького до складу комісії включено депутатів: Андрія Завацького, Дмитра Ткаченка та Вадима Гальосу.

Серед інших планових проєктів рішень, які були ухвалені на засіданні, – здебільшого робочі питання, що стосувалися внесення змін до раніше прийнятих рішень, а саме внесення змін до: фінансового Плану КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради на 2021 рік, фінансового Плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради на 2021 рік, комлексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки, в структуру апарату ради та  її виконавчого комітету,  інших виконавчих органів ради.

На розгляд сесії внесено ряд питань щодо земельних відносин, у ході розгляду яких депутати затвердили технічні документації із землеустрою, проекти землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надали дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою передачі у власність громадянам населених пунктів Андрушівської територіальної громади.

Відмовлено Хрещенюку Б.І. та Хрещенюк В.В. у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, з метою передачі у власність, у зв’язку з тим, що дані земельні ділянки відносяться до земель загального користування (громадські пасовища).

Загалом сесія міської ради була конструктивною та плідною, було розглянуто  шістдесят дев’ять питань.