Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

23 Лютий 2021

Засідання комісії по визначенню аптечних та стоматологічних установ

23 лютого 2021 року проведено засідання конкурсної комісії по визначенню уповноважених аптечних установ для відпуску ліків за безплатними рецептами лікарів та лікувально-профілактичних закладів, які будуть здійснювати пільгове медичне обслуговування громадян, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Комісією був здійснений розподіл коштів субвенції з обласного бюджету на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи за напрямками: на безоплатне забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів, безоплатне позачергове та пільгове зубопротезування.

Крім того, комісія прийняла рішення про оголошення конкурсу по визначенню уповноважених аптечних установ та терміни подання документів.