Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

22 Лютий 2021

Небесна Сотня – наша біль і наша гордість

22 лютого у приміщенні Андрушівського міського Будинку культури відбувся концерт-реквієм «Небесне воїнство майдану» з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні.   В заході взяли участь міський голова Галина Білецька та заступник міського голови Сергій Демченко.

До слова було запрошено учасника подій на Майдані Володимира Кучернюка та учасника АТО Костянтина Харченка, які згадали ті болючі дні та зазначили, що бажання жити у вільній країні стало сильнішим за бажання просто вижити. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя. І для українців святим обов’язком є гідно вшанувати Героїв, пам’ятати й ніколи не зрадити їхньої пам’яті. Бо справжні Герої не вмирають!

Від молоді міста до учасників заходу звернувся учень Андрушівського ліцею №2 Ярослав Свєтлов. Вірш про події тих днів, в його виконанні, був сприйнятий гучними оплесками глядачів.

Усі учасники дійства, затамувавши подих перенеслись спогадами у той трагічний для країни хід історії та хвилиною мовчання згадали усіх, хто загинув під час Революції гідності, всіх героїв Небесної Сотні, всіх хто віддав своє життя на Сході нашої держави за рідну неньку Україну.

Патріотичний настрій заходу був підтриманий виступами працівників Андрушівського міського Будинку культури та народним аматорським камерним хором Андрушівської школи мистецтв.