Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

18 Лютий 2021

Відбулися громадські слухання з обговорення питання щодо встановлення пам’ятника воїнам АТО/ООС

16 лютого у залі засідань міської ради з ініціативи та за участю міського голови Галини Білецької відбулися громадські слухання з обговорення питання щодо встановлення пам’ятника воїнам АТО/ООС. В заході взяли участь заступники міського голови, начальники відділів міської ради, члени спілки учасників АТО/ООС, волонтери та громадські активісти, представники депутатського корпусу, органів самоорганізації населення, підприємств і установ громади.

Заступник міського голови Сергій Демченко звернув увагу на необхідність вирішення питання увіковічення пам’яті загиблих за незалежність та європейський вибір нашої держави, тих хто віддав своє життя за нашу незалежність, за наше майбутнє та тих воїнів, які сьогодні продовжують боронити територію України на Сході.

Галина Іванівна запропонувала учасникам зустрічі провести детальне обговорення вибору місцерозташування земельної ділянки для встановлення пам’ятника.

Одностайним було рішення встановити пам’ятник на території скверу по вулиці Київській з одночасним благоустроєм і озелененням цієї ділянки.