Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

13 Лютий 2021

Розпорядження №22. Про скликання п’ятої сесії восьмого скликання

В розділ “Офіційні документи > Розпорядження міського голови” додано Розпорядження №22. Про скликання п’ятої сесії восьмого скликання, згідно з яким прийнято рішення:

  1. СКЛИКАТИ  пленарне засідання п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання 26.02.2020 о 10 годині в залі засідань Андрушівської районної ради.
  2. ВИНЕСТИ на розгляд пленарного засідання п’ятої сесії Андрушівської міської ради восьмого скликання наступні питання:
    1. Про здійснення повноважень в сфері державної реєстрації.
    2. Про утворення Центру надання адміністративних послуг та затвердження Положення про нього.
    3. Про перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг.
    4. Про Положення про порядок призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, що належать до комунальної власності.
    5. Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств Андрушівської міської  ради.
    6. Про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Андрушівської міської ради на 2021 рік
    7. Про програму боротьби зі злочинністю та профілактики правопорушень.
    8. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2020 рік.
    9. Про зміни до місцевого бюджету на 2021 рік.
    10. Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України щодо інформування про закупівлю вакцини  проти COVID-19.
    11. Про звернення до голови Житомирської ОДА щодо імунізації  населення  проти COVID-19.
    12. Про звернення щодо прийняття законопроекту “Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи та дерегуляції у сфері земельних відносин” .
    13. Про програму підтримки осіб/сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, запобігання домашнього насильства та торгівлі людьми.
    14. Про внесення змін до Комлексної програми соціального захисту осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Андрушівської міської ради на 2021-2022 роки.
    15. Про затвердження програми “Питана вода”
    16. Про передачу майна на баланс Андрушівського міського будинку культури майна.
    17. Про надання погодження на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для встановлення пам’ятного знаку воїнам АТО/ООС.
    18. Про комісію по земельним спорах.
    19. Про внесення змін до структури Андрушівської міської ради
    20. Про затвердження типового договору соціального партнерства.
    21. Земельні питання.
    22. Різне.