Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

12 Лютий 2021

Семінар зі старостами Андрушівської міської ради

10 лютого у залі засідань міської ради відбувся семінар старост Андрушівської міської ради під головуванням Галини Білецької, за участю заступників міського голови, керуючого справами виконавчого комітету міської ради, начальників відділів міської ради.

В ході зустрічі було обговорено нагальні питання, а саме: забезпечення функціонування закладів соціальної сфери населених пунктів Андрушівської міської ради; про реорганізацію місцевих рад шляхом приєднання до Андрушівської міської ради та передачу майна до Андрушівської міської ради; про розроблення проекту Програми соціального та економічного розвитку Андрушівської міської ради; організацію надання адміністративних послуг соціального характеру; забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах та ін.

Наприкінці семінару Галина Білецька наголосила, що всім потрібно спільно попрацювати по питаннях погашення заборгованості по сплаті земельного та й інших податків з юридичних і фізичних осіб, харчування дітей, заключенню договорів з газопостачання і енергозабезпечення, забезпечення соціального захисту дітей.

Вживаються всі організаційні та технічні заходи по ліквідації снігових заметів, прочищення автомобільних доріг на території населених пунктів Андрушівської громади. До прибирання залучається техніка комунальних підприємств міста та агропромислового комплексу.