Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

11 Лютий 2021

Робоча зустріч із керівниками сільськогосподарських підприємств

Налагодження відносин та співпраці є одним з найважливіших підходів на шляху досягнення спільних цілей, запорукою важливих змін у громаді.

9 лютого 2021 року міський голова Галина Білецька зустрілася з керівниками агропромислового комплексу та промислових підприємств, які здійснюють свою господарську діяльність на території Андрушівської міської територіальної громади.

На робочій зустрічі були присутні керівники та представники запрошених підприємств: ТОВ «Укр Агро РТ» с.Бровки, ТОВ «Агро Андрушівка» с.Лебединці, ПП «Імпак» м.Андрушівка, ДП «Оранта» НВМП «Антарія» с.Зарубинці, ПОСП «Надія» с.Зарубинці, СФГ «Демитра» м.Андрушівка, СФГ «МАВ» с.Нова Котельня, Маслосирзавод та Елеватор.

Присутні обговорювали питання щодо діяльності даних підприємств, легалізації трудових відносин, сплату податків та ін.

На завершення зустрічі Галина Білецька зазначила про готовність співпрацювати з підприємцями на розвиток Андрушівської громади.