Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Лютий 2021

Підсумкова медична рада КНП «Андрушівська міська лікарня»

04.02.2021 року відбулася підсумкова медична рада КНП «Андрушівська міська лікарня» Андрушівської міської ради за участю директора КНП «Андрушівська міська лікарня» Юрія Ющинського та заступника міського голови Сергія Демченка.

Про підсумки діяльності КНП «Андрушівська міська лікарня» у 2020 році та завдання на 2021 рік прозвітувалися завідувач інформаційно-аналітичного відділу – Білоокий Валентин Григорович, медичний директор – Ільніцький Леонід Володимирович та лікар-інфекціоніст – Козак Аліна Віталіївна.

За даними КНП «Андрушівська міська лікарня» у 2020 році з різних видів бюджету в тому числі спонсорська допомога, придбано медичне обладнання та проведено капітальні ремонти приміщень стаціонару, харчоблоку, облаштовано пандуси для безперешкодного доступу осіб з обмеженими можливостями, розпочато благоустрій території. Придбано медичне обладнання, облаштована газопостачальна киснева мережа для кисневого супроводу постраждалих від захворювання на COVID-19. У 2020 році відбулося зниження рівня малюкової смертності, зниження показника захворюваності на туберкульоз, на злоякісні новоутворення та розглянуто ряд інших питань.

Перед присутніми виступив заступник голови міської ради Сергій Демченко, зосередивши увагу на підтримці міською владою та подальшою співпрацею з первинною та третинною ланками надання медичної допомоги, продовженні залучення позабюджетних коштів, укомплектуванні вакантних посад лікарів, безперебійному забезпеченні киснем ліжок, виділених для госпіталізації хворих на COVID-19 та пацієнтів з підозрою на COVID-19.

Наприкінці зустрічі директор КНП «Андрушівська міська лікарня» Юрій Ющинський та заступник міського голови Сергій Демченко подякували медичним працівникам за їхню роботу.