Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

26 Січень 2021

Чергове засідання постійної комісії

Чергове засідання постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою та земельних відносин відбулося 26 січня 2021 року. Голова комісії Петро Рудюк ознайомив присутніх з порядком денним та регламентом роботи засідання.

Заслухавши інформацію заступника міського голови Володимира Горкуна, комісія одноголосно рекомендувала сесії ради затвердити Положення про оренду майна Андрушівської міської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна та Положення про порядок списання комунального майна, що перебуває у комунальній власності Андрушівської міської ради; акт прийому-передачі майна у комунальну власність Волицької сільської територіальної громади. Члени комісії визначили балансоутримувачів рухомого та нерухомого майна підприємств, установ Андрушівської міської територіальної громади та закріпили за комунальним підприємством міської ради АНДРУШІВКАБЛАГОУСТРІЙ на праві господарського відання майно комунальної власності.

Депутати рекомендували сесії передати безоплатно у комунальну власність Станишівської сільської громади фельдшерсько-акушерський пункт села Іванків, у комунальну власність Волицької сільської громади нежитлове приміщення аптеки №49, що знаходиться в с.Стара Котельня, у комунальну власність Червоненської селищної громади нежитлове приміщення аптеки №50, що знаходиться в смт.Червоне.

Члени комісії також розглянули звернення депутатів Станишівської сільської ради восьмого скликання про вирішення питання ремонту доріг регіонального значення , внесли зміни до деяких рішень міської ради, утворили робочу групу для вивчення питання передачі газових розподільчих мереж у комунальну власність громади та рекомендували на затвердження план роботи міської ради на І півріччя 2021 року.

Із земельними питаннями ознайомила присутніх начальник відділу земельних відносин та екології Наталія Байбула .

Депутати розглянули ряд інших питань, по яких були прийняті відповідні рекомендації.