Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

04 Червень 2023

4 червня в Україні вшановують пам’ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії

Дата 4 червня обрана не випадково – цього дня у світі відзначають Міжнародний день дітей – безневинних жертв агресії.

Слово “захист” для українських дітей має особливе значення, оскільки після 24 лютого 2022 року життя всіх дітей нашої держави змінилося, кожна дитина зазнала впливу агресії безпосередньо на собі. Це стосується і дітей які вимушено залишили свої домівки, через евакуацію, і дітей які були насильно переміщенні за межі нашої держави, тих хто залишився без батьків, або без одного з батьків, ті хто вимушено розлучилися з батьками, діти які постраждали від поранень або катувань, діти, які залишаються в зоні активних дій, діти які знаходяться в окупації, діти яких було вбито. За кожним обірваним чи скаліченим дитячим життям стоїть злочин російської держави-окупанта та її армії.

Ми повинні розповідати світу про дітей які стали жертвами агресії.

Сьогодні, вшануймо пам’ять дітей, які загинули внаслідок російської агресії хвилиною мовчання! Запалімо у своїх вікнах свічку пам’яті!

Міський голова                       Галина Білецька