Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Травень 2023

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

З метою здійснення соціально-правового захисту та забезпечення реалізації законних прав та інтересів дітей  30 травня 2023 року під головуванням міського голови Галини Білецької відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Андрушівської міської ради.

До розгляду питань винесених на засідання комісії окрім її членів долучались представники суб’єктів взаємодії, які сприяють забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток.

В ході засідання було розглянуто п’ять питань, які попередньо детально вивчено спеціалістами Служби у справах дітей Андрушівської міської ради, зокрема: неналежне виконання батьківських обов’язків та вчинення домашнього насильства відносно неповнолітніх дітей.

Членами комісії прийняті відповідні рішення, спрямовані на захист прав та законних інтересів дітей.