Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

25 Травень 2023

Про актуалізацію даних

На виконання Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 №9189Зі з-мінами), відомості про отримувача бюджетних коштів повинні бути внесені до Державного аграрного реєстру.

Для отримання спеціальної бюджетної дотації за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямків продуктивності у 2023 році отримувачам, які мають у власності від трьох до ста голів корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, необхідно актуалізувати дані, які відповідають Єдиному державному реєстру у тому числі кількості наявного поголів’я та тих, які вибули зі стала з тих чи інших причин.

Для реєстрації даних про ідентифіковану тварину та господарство в Реєстрі тварин суб’єктам господарювання потрібно звернутися за місцем реєстрації:

  • фізичним особам- в державну установу ветеринарної медицини;
  • юридичним особам- до філії ДП «Агенство з ідентифікації і реєстрації тварин».