Тестова версія!
Увага! Веб-сайт працює в тестовому режимі. Деякі файли можуть бути тимчасово недоступні. Дана сторінка є неточною копією текстового документу рішення з можливими змінами форматування. Для перегляду точної копії, звертайтесь до оригіналу файлу, доступного для завантаження.

Андрушівська міська рада

(веб-сайт в розробці)

30 Вересень 2021

«Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах»

Андрушівська міська рада за результатами відбору громад в ініціативі «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах», яку впроваджує Клуб Ділових Людей Україна за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» отримала можливість взяти участь у навчальній програмі.

Відібрані громади будуть поділені на невеликі групи, для яких буде проведено 3 навчальні 📲онлайн семінари на наступні теми:

  • Модель системної взаємодії громади із локальним бізнесом.
  • Інструменти підтримки бізнесу в громаді.
  • Інструменти залучення інвестицій в громаду.

Навчання розпочинаються із 6 жовтня 2021 та триватимуть 2 місяці. Кожна громада протягом 29-30 вересня 2021 додатково отримає інформацію про деталі та графік проведення навчань.

За підсумками першого етапу буде відібрано 24 громади, які зможуть отримати консультаційний супровід в розробці та впровадженні інструментів сприяння бізнесу. Цей етап триватиме з лютого по червень 2022 року.

Із 66 громад Житомирської області право на участь в навчальній програмі отримали лише 15 територіальних громад.

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Additionally, a 503 Service Unavailable error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.